Over ons

In ons businessmodel vertaalt duurzaamheid zich naar kwaliteit en een verrassend scherpe tariefstelling. Daarvan profiteert u als klant.

Hoe werken wij?

De grondbeginselen van 'Het Nieuwe Werken' passen wij duurzaam toe in het businessmodel van VMWater. Hierbij wordt gebruikgemaakt van moderne communicatietechnologie. Onafhankelijk van tijd en plaats kunnen wij werken, waardoor het milieu minder wordt belast. Wij werken liever bij u in uw bedrijf, vanuit huis of vanaf de watercampus in Leeuwarden. Hierdoor zitten wij dicht op de watertechnologie van de toekomst. Belangrijk, want wij gaan voor de hoogste kwaliteit.

Onze kosten voor mobiliteit en huisvesting zijn laag. Wij investeren liever in onze collega’s: ondernemende vakmensen, intrinsiek gemotiveerd en zelfsturend. Een dure managementlaag hebben wij daarom niet nodig.

Wie bent u?


Binnen uw organisatie bent u leidinggevende met een technische of chemische achtergrond, bijvoorbeeld Hoofd TD of QHSE-manager. U bent voortdurend bezig met verbeterprogramma’s en onderhoudsplannen.

Water is van cruciaal belang binnen uw organisatie: als grondstof, hulpstof of vanuit veiligheids- en gezondheidsoogmerk U vraagt zich af op welke manieren u zuinig kunt omgaan met (proces)water in industriële processen. Mogelijk zijn er interne vragen over het toepassen van een ander beleid op het gebied van watermanagement.

VMWater gaat graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden om grip op proceswater te krijgen. Bel of mail ons.